Bugün öğleden sonra 16:39’da iki iyicil gezegen, Venüs ve Jüpiter arasında bir kare kesinleşecek. Bu açının etkisini yarın da hissediyor olacağız. Normalde bu iki gezegenin birlikteliği her zaman hayırlı olarak kabul edilir, ancak buradaki açı kare olunca çatışmalara neden olabilecek bazı aşırılıkların söz konusu olduğunu da söylemek gerekir.

Rahatlıkla, zevklerle, keyifle bağlantılı olan bu iki astrolojik öge, sorumluluklara boş verilmesine, günlük temel gereksinimleri bile ertelemek istemeye neden olacaktır. Rehavet, rahatlık, gevşeme ve sadece istediğini yapma arzusu yüksek seviyede olabilir. Bu durum birlikte yaşadığımız insanlarla küçük de olsa problemler yaşamamıza neden olabilir.

Ayrıca bu açı her türlü aşırılığın da habercisidir. Yapmaktan hoşlandığımız şeyleri sınırsızca yapmak isteği, aşırı alış-veriş (malum bayram yakın), yemekte ölçüsüzlük, sürekli sevdiğimiz insanlarla vakit geçirme ihtiyacı ve duygusal beklentilerin, el üstünde tutulma ve takdir beklentisinin yükselmesi en önemli etkileri arasındadır. Aslında negatif, büyük sonuçlar söz konusu olmasa bile yine de kontrollü olmak fayda sağlayacaktır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar