Bugün Balık burcuna geçen Ay yarın (6.Mayıs.Perşembe) ve ertesi gün öğleden sonraya kadar buradaki hareketine devam ediyor. Yarın Ay’ın Balık burcundaki hallerine birlikte daha yakından bakarız.

Bu gece geç saatlerde (01:58) Ay ve Uranüs arasında altmışlık bir açı kesinleşiyor. Eğer o saatlerde uyanık olursanız, enerjinizin yükseldiğini, farklı, sıra dışı bir şeyler yapmak ihtiyacınızın arttığını hissedebilirsiniz.

Yarın 11:42’de kesinleşen Güneş-Ay altmışlığı da günün daha rahat akmasında, kendimizi ruhen ve bedenen daha iyi hissetmemizde etkili olacaktır.

Günün en önemli karşılaşması ise 14:23’de Venüs ve Pluto arasında kesinleşen üçgen açı. Bu açının kaynağı aslında Ocak ayının sonuna ve sonraki etabı ise Nisan ayının ortalarındaki gelişmelere, hatta kritik durumlara dayanıyor. Eğer bu zamanlarda başlamış bir meseleniz varsa şimdi bu fazda bir şeylerin dengeye oturduğunu, ara sonuçların alınabildiğini görebilirsiniz.

Yalın anlamıyla bu açı ilişkilerin daha güçlü, daha tatmin edici bir noktaya ulaşmasında önemli etkiye sahiptir. Diğer yandan maddi kaynakların da akılcı bir şekilde kullanılmasına, yapılan yatırımların verimli olmasına yardımcı olur. Açının etkisini bugün yoğun yarın ise hafifleyerek hissedeceğiz.

Gece 00:18’de kesinleşen Ay-Neptün kavuşumu ise, fazlasıyla duygusal, kırılgan ve hassas bir ruh haline işaret ediyor. Yarın geceki rüyalarınıza da dikkat etmenizi tavsiye etmek isterim.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar