Bugün akşam saatlerinde Kova burcuna geçen Ay yarın (3.Mayıs.Pazartesi) ve ertesi gün boyunca buradaki hareketine devam edecek.

Yarının en önemli astrolojik olguları Venüs ve Neptün arasındaki altmışlık ve Merkür Jüpiter arasındaki kare. Yarınki paylaşımlarda bu açıların etkisine birlikte yakından bakarız.

Öğlen saatlerinde (13:03) Güneş ve Satürn arasında son derece zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Bu açı Boğa ve Kova burçlarında meydana gelirken, özellikle teknoloji ve finans alanında baskı unsuru olan, gerginliklere neden olan bir etki yaratacak. Özellikle Boğa ve Kova burç ve yükselen burçlarının yanı sıra Aslan ve Akrep burç ve yükselen burçları da bu açıdan daha yoğun olarak etkilenecekler.

Ardından 17:53’de kesinleşen Ay ve Uranüs karesi de bütün bu gerginliğin artmasına, beklenmedik reaksiyonel yaklaşımlara, öznel yaklaşımların hakim olduğu çatışmalara neden olabilecek.

Sonrasında 22:09’da Ay ve Satürn’ün kesinleşen kavuşumları ve 22:51’de kesinleşen Güneş-Ay karesi duruma tuz-biber ekebilir. Baskının yoğunluğu, ani kırılmalar, beklenmedik reaksiyonlara ve kopmalara neden olabilir.

Tüm gün boyunca son derece kontrollü, dikkatli ve toleranslı davranmamız gereken, ani kararlara ve yıkıcı eylemlere büyük bir potansiyel taşıyan bir gün bizi bekliyor.

Umarım kırmadan, dökmeden tüm sorunlar hallolur.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar