Bugün akşam (18:05) saatlerinde büyük şans gezegeni, iyicil Jüpiter ile canlılığı, hayatı sembolize eden Güneş arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Bu açının etkisini yarın (22 Mayıs Cumartesi) da hafifleyerek hissediyor olacağız.

Balık burcunda hareketine devam eden Jüpiter sistemin en büyük gezegenidir ve dokunduğu, temas ettiği her şeyi büyütmesi, çoğaltması, genişletmesi ile tanınır. Her ne kadar Jüpiter Balık burcunda yücelim halinde bulunsa da yine de aradaki açının kare olması, gezegenin kör bir iyimserlik, detayları atlama ve aşırıya kaçma etkilerinin bulunması, dikkatli ve ölçülü olma gereğinin her zamankinden büyük olduğuna işaret etmekte.

Jüpiter iki ucu keskin bıçak gibidir. Her şeyi devleştiren etkisi, kare açının getireceği çatışmaları, gerginlikleri abartmamamıza, biraz gerçeklerden uzaklaşmamıza ve risk alabilmemize neden olacaktır.

Açıdan öncelikle İkizler ve Balık burç ve yükselen burçları, hemen arkasından Başak ve Yay burç ve yükselen burçları yoğun etkilenecektir. Bu burçların ilk günlerinde doğanlar ve Ay ya da yükselen dereceleri 0-2 arasında olanların, bedensel sağlık, ikili ilişkiler, kariyer, toplumsal yaşam, aile ilişkileri ve ev hayatı alanlarında önlerine gelen fırsatları, duygulardan çok akılla değerlendirmeleri, dengeleri ve riskleri iyi hesaplayarak hareket etmeleri önemli olacaktır.

Koç burç ve yükselen burçlarının yakın çevre ve kardeşlerle alakalı gizli kalmış bazı durumlarla karşılaşmaları, Boğa burç ve yükselen burçlarının arkadaşlıklarla bağlantılı maddi konuların gündemlerini alması söz konusu olacaktır.

Yengeç burç ve yükselen burçlarının hayatlarında inandıkları konulara ve kurallara ait gerginlik yaratabilecek bazı deneyimlerle karşılaşması, Aslan burç ve yükselen burçlarının ise dostlarıyla ortak maddi kararları değerlendirmeleri olasıdır.

Terazi burç ve yükselen burçlarının günlük çalışma hayatı ve yurt dışı bağlantılarıyla alakalı gerginliklerle gelen fırsatlara, Akrep burç ve yükselen burçlarının ise spekülatif yöntemlerle kazanılan ortak paraya dikkatlerinin yönelmesi olasıdır.

Oğlak burç ve yükselen burçlarının iletişim kurma yöntemlerinin çalışma yaşantısındaki yansımalarıyla karşılaşması, Kova burç ve yükselen burçlarının ise bireysel kaynaklarını kendi zevkleri için kullanmakla ilgili bazı kararlara varması mümkündür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar