Bu gece yarısı Başak burcuna geçen Ay yarın (20 Mayıs Perşembe) günü ve Cuma geç saatlere kadar buradaki hareketine deva edecek. Ay’ın Başak burcundaki hareketi sırasında detaylara olan ihtiyacımız, analitik yaklaşımlarımız ve duygularımızı yardım, hizmet yoluyla aktarmayı tercih etmemiz daha baskın olarak hissedilecektir.

Yarın sabaha karşı (05:00) Venüs ve Satürn arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Bu açının hayatlarımızda yaratacağı etkilerle alakalı yarın bir paylaşım yapacağım, birlikte bakarız.

Yarın gün içinde gökyüzü oldukça sakin. Akşam saatlerinde (21:10) Ay ve Uranüs arasında kesinleşen uyumlu açı da gecenin olumlu yönde biraz hareketlenmesinde etkili olacaktır. Bu açı özellikle İkizler, Terazi ve Kova burçlarının teknoloji, iletişim ve ilişkiler alanında güzel, enteresan duygusal paylaşımlar yaşamalarına, sürprizlerle karşılaşmalarına neden olabilir.

Yarının diğer önemli astrolojik göstergesi ise, 22:38 itibariyle Güneş’in Boğa dönemini tamamlayarak İkizler’e geçmesi. Tüm İkizler’e mutlu yaşlar.

Yarınınız güzel geçsin,


Yorumlar

Popüler Yayınlar