Yükselen Koç burcu direkt yaklaşımları ve hareketlerinin çabukluğuyla tanınır. Davranışlarında ve kararlarında hızı seven, plan yapacak, bekleyecek kadar sabredemeyen bir yapı görülür. Fazla düşünmeden, atak, hemen harekete geçmeye hazır bir kişilik yansıtır.

İlk gördüğünüzde rekabeti seven, yarışmaktan zevk alan, zaman zaman iddiacı, çabuk öfkelenebilen ama öfkesi saman alevi gibi sönüp, sakinleşen bir insanla karşılaştığınızı düşünürsünüz.

Yükselen Koç’dan, nezaket kurallarına uymasını ya da iltifat etmesini beklemek hayal kırıklığı yaratır. Tüm doğallığıyla ve iyi niyetiyle direkt yaklaşımların, açık ve net cevapların insanıdır. Strateji, diplomasi bilmediği için duygularını yüz ifadesinden hemen anlamak mümkündür.

Başta olmayı, liderlik etmeyi, ilk adımı atarak, bağımsızlığını kaybetmeden, ön cephelerde bulunmayı çok sever. Yardım almaktan, istemekten bağımlılık yaratmak korkusuyla çekinir. Dolayısıyla kendine yetmeyi isteyen ve seven bir insandır. Özgürlüğüne düşkün olmasına rağmen ilişkilerine çok değer verir, sadık kalmayı tercih ederek, elinden geleni yapar.

Ufukta Koç burcu yükseldiği zaman, bedensel aktivite önem kazanır. Vücut genellikle dayanıklı, adaleli ve kuvvetlidir. Dolayısıyla yükselen Koç bedenin sınırlarını zorlamaktan ve aşmaktan mutlu olur.

Vücutta kafayı sembolize eden Koç burcu sağlık olarak bu alanda daha hassastır. Sıkça hissedilen baş ağrısı, sinüzit ve göz problemleri en yatkın olduğu bedensel sorunlardır. Kafası hafif önde yürüyen Yükselen Koç genellikle geniş omuzlu ve dar kalçalı bir bedene sahiptir. Her alandaki tepkileri hızlı olduğu gibi, sıcacık gülümsemesini de hiç esirgemez.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar