Yükselen Yengeç burcu çok nazik, çabuk kırılabilen bir yapıya sahiptir. Genellikle insanlara şefkat ve merhametle yaklaşır ve sarmalar. Tabii eğer yaklaşabilme riskini alırsa J. Bir mekana girdiğinde kenarda durmayı, kimseyi rahatsız etmemeyi ve dikkat çekmemeyi tercih eder. Yani hem insanlara hem de bulunduğu çevreye muazzam bir hassasiyeti vardır.

Dışarıdan bakıldığında, kendini korumak isteyen, çekingen bir insan görmek mümkündür. Yeni bir insanla tanıştığında hem utangaçlığından hem de nezaketinden kolayca samimi olamaz. İyi niyeti, empati dolu kalbi ve şefkatli yaklaşımları suistimal edilmeye ve kırılmaya açıktır.

Yükselen Yengeç burcu sevdiği ve değer verdiği insanlar için her zaman bir “ana kucağı” rolü üstlenir. Maddi, manevi her türlü yardımı ihtiyacı olandan esirgemeden yapması en tipik davranış biçimleri arasındadır.

Aileye, geleneklere ve milli değerlere çok önem veren yükselen Yengeç, kendisi de kurallarla, köklerinden getirdiği değerlerle form kazandırılmış birliktelikler oluşturmayı tercih eder. Güvenlik ihtiyacı yüksek olduğu ve kolayca endişelenebildiği için partnerinden tereddütsüz sadakat beklentisi vardır. Bu doğrultuda sıkı kurallarla oluşturulan bağlar eğer partner uygun değilse sorun yaratabilir. Çocuk sahibi olmak, kendi köklerini salmak ve birilerinin “atası” olmak yükselen Yengeç için son derece kıymetlidir.

Yengeç burcu bedende göğüsleri ve mideyi sembolize eder. Dolayısıyla bu organlarda yükselen Yengeç için hassasiyet daha yoğundur. Yükselen Yengeç insanı genellikle yuvarlak yüzlü, dolgun yanaklı ve geniş göğüslüdür. Birçoğunun gözlerinin etrafında beyaz bir ışık haresi olur. Genellikle hafif yana doğru çeken bir yürüyüş şekilleri vardır.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar