Ufukta Terazi burcu yükselirken doğanlar hemen herkese kendilerini sevdiren bir çekiciliğe sahiptir. Genellikle zarif, nazik ve uyumlu davranışları, dış görünüşlerine verdikleri önemle tanınırlar. Bu tavrıyla herkesle rahatça ilişki kurarak, varlığını gösterebilir, kabul ve onay alabilir. Yalnız kalmaktan hoşlanmadığı için sosyal ağları da son derece kuvvetlidir.

Dışarıdan bakıldığında zarif, her zaman pozitif olmaya gayret eden ve haksızlığa gelemeyen yapısıyla yükselen Terazi insan ilişkilerinde tam bir ustadır. Güzel ve etkileyici bir konuşma tarzına sahip olduğu için ikna etme yeteneği de kuvvetlidir. Fiziksel olarak da çekici bir yanının olması etkileyiciliğinde önemli rol oynar.

Her türlü fiziksel özellikte estetik duyarlılık ve seçicilik görmek mümkündür. Dışarıdan bakıldığında giyiminden, oturuş-kalkışına, yürüyüşüne kadar dikkatle kendinin en iyi halini bulmaya gayret eden birisi görülür.

Terazi yükselen için ilişkiler çok kıymetlidir. Erken yaşlardan itibaren yalnız kalmaktan hoşlanmadığını fark eder ve birlikte olarak, hayatı boyunca deva ettirmek isteyeceği bir ilişkinin peşine düşer. Bu alana verdiği değer, gerçekten yapıcı yaklaşımlar geliştirmesine ve besleyici birliktelikler oluşturmasına yardımcıdır.

Sadakate, sevgiye ve yoldaşlığa önem veren yükselen Terazi aradığını bulduğunda hem çok mutlu olur, hem de çok mutlu eder. Sağladığı konfor, güzellikler, zarif jestler, duygusal paylaşımlar ilişkilerinin sıcak kalmasında etkili olur.

Yükselen Terazi genellikle orantılı bir vücut yapısına sahiptir. İnce kemiklidir ve dış görünüşe verdiği önem neticesinde her zaman formda kalmayı becerir. Terazi burcu bedende ölçme-tartma ve ayırma işlemini yapan böbrekler ve bunların bulunduğu sırtın alt kısmı ile bağlantılıdır.

Sevgiyle


Yorumlar

Popüler Yayınlar