Ufukta Balık burcu yükselirken doğanlar, yumuşak huylu, sevecen, biraz dağınık, daldan dala konabilen bir yapıdadır. Yükselen Balık burcu huzura, güzelliklere, maddeden uzak kalmaya ihtiyaç hisseder. Yumuşacık kalbiyle cebindeki son parasını da ihtiyacı olan birine verebilir.

Bazen son derece konuşkan olan, bazen de ağzından kerpetenle laf alınan yükselen Balık burcu insanı duygusal dalgalanmalara çok açıktır. En ufak negativite moralinin bozulmasına, kendini depresif hissetmesine, dünyanın başına yıkılmasına neden olabilir.

Çevresine ve diğer insanlara karşı fazlasıyla hassas bir yapısı vardır. Herkesin derdine çare olmaya gayret ederken, kendi hayatının sorumluluklarını, gereksinimlerini bir kenara bırakabilir.

Hayal dünyası çok gelişkin olan ve dünyayı görmek istediği gibi gören yükselen Balık burcu insanı sanat alanında da kuvvetli bir yaratıcılığa sahiptir. Özellikle dans, bale, sinema, şiir ve edebiyat başarılı olabileceği alanlardır. Derin duygularını ve imajinasyon gücünü yaratıcılığıyla birleştirmekte tam bir ustadır.

Yükselen Balık son derece romantiktir ve gönül ilişkilerine çok değer verir. Genellikle karşılık beklemeden sever, kendini kurban edeceğini bile bile ilişkilerin içine balıklama dalar. Eğer aradığı ilahi aşkı bulabilirse, bir yükselen Balık için dünyada daha kıymetli hiçbir şey olamaz. Sıcak, sevecen ve fedakar davranışlarıyla birlikte olduğu insanı mutlu etmek için sınırsız bir uğraşı içindedir.

Çok etkileyici bakışları ve güzel gözleri olan yükselen Balık, deniz renklerinde kıyafetler seçmeyi tercih eder. Ama ne giyerse giysin kendine yakıştırmayı ve bir özgünlük kazandırmayı da bilir. Yükselen Balık son derece kıvrak, esnek bir bedene sahiptir ve bedenini çekici bir şekilde kullanmakta ustadır. Balık burcu genel olarak ayaklarla bağlantılıdır. Yükselen Balık burcunun da ayaklarıyla beraber, kimyasallara, alerjilere hassasiyeti vardır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar