Sanatın, estetik duyarlılığın ve aşkın sembolü Venüs bu akşam 21:23 itibariyle yöneticisi olduğu ve fonksiyonlarını en iyi şekilde gerçekleştirebildiği Boğa burcuna geçiyor. 9 Mayıs günü İkizler burcuna geçinceye kadar buradaki hareketine devam edecek.

Venüs Boğa burcunda duyuların ve duyguların güçlenmesine, somutlaşarak, rahatlıkla dışarı vurulabilmesine yardımcıdır. Boğa genellikle sakin ama değişmek istemeyen, yaşamında ve ilişkilerinde güven arayışı içinde olan bir burçtur. Buradaki Venüs de ilişkilerde güvenilirlik, vefa, sadakat gibi kavramların değerine bir kez daha yakından bakmamıza neden olacaktır.

Güzelliklere ve değerli şeylere ihtiyacı ve isteği arttıran bu konum, bedensel estetikle daha fazla ilgilenmemize, lüks tüketime biraz daha kaynak ayırmak istemek, daha lezzetli, her zaman yemediğimiz yemekleri canımızın çekmesi gibi etkiler yaratabilir. Sahip olma duygusunun yoğunlaştığı bu dönemde harcamaların bütçe dışına taşması da beklenebilir.

Maddi konularda gelişmelere de neden olabilecek bu konum en fazla Boğa burcunun etkilenmesinde önemli rol oynayacak. Boğa burçları ve yükselen burçları için yeni ilişkilere adım atmak, var olan ilişkinin daha güvenilir ve tatminkar bir hale gelmesi gibi iyicil etkiler görmek mümkün.

Diğer Sabitler, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçları için, mesleki yaşamda ve aile hayatında, ayrıca ilişki ve ortaklıklarda gelişmelerin ve sevindirici değişimlerin yaşanması olası.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burçlarının da hayatında maddi konularda, ortaklı mallarda ve sağlık konularında güzellikler olacaktır. “Küçük Şans” gezegeni olarak bilinen Venüs bu alanda yapılacak düzeltmeler ve düzenlemeler için olanakların bulunmasına yardımcı olacaktır.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise, yaşamlarında, sosyal hayatlarında canlanma olması söz konusu. Bu burçlar için yeni sanatsal ve yaratıcı faaliyetlerin başlaması, çocuklarla alakalı iyi gelişmeler, farklı ve tatmin edici dostlukların kurulması Venüs-Boğa döneminin en belirgin tezahürleridir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar