Dün akşamki paylaşımda bahsettiğim gibi, bugün Merkür ve Neptün arasında bir altmışlık açı ve Güneş ve Uranüs arasında ise bir kavuşum meydana gelecek. Bugünün önemli astrolojik göstergelerine birlikte bakmak istedim.

Sabah 05:28’de kesinleşecek olan Boğa-Merkür ve Balık-Neptün altmışlığının etkisi erken saatlerde yoğun, günün ikinci yarısında ise daha hafif olarak hissedilecektir. Mart ayının son günlerinde başlayan, netleşememiş bazı konuşmaların, düşüncelerin, ticari bağlantıların, daha somut ve anlaşılır bir hal alabilmesi, formasyon kazanabilmesi için bazı fırsatların oluştuğunu görebileceğiz.

Bu açı aynı zamanda hayal gücünün, sezgilerin de günlük yaşama pozitif katkı sağlayacak şekilde kullanılabileceğinin ifadesidir. Özellikle iç sesimize güvenmek, biraz hayal kurmak ve hatta hayalleri hayata geçirmekte ilk adımı atmak için kullanılabilir.

Diğer önemli açı ise Güneş ve Uranüs arasında bu akşam (22:55) saatlerinde kesinleşen kavuşum. Çok geç saatlerde meydana geldiği için yarın (1.Mayıs.Cumartesi) da yoğun ve takip eden gün ise hafifleyerek bu açının etkilerini hissedeceğiz.

Bu açı bireysel düzlemde günlük rutinden uzaklaşma ihtiyacını, isyanı ve kural dışı davranmaya yatkınlığı ifade eder. Haritanızda Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları tarafından yönetilen alanlarda, özellikle de buralarda gezegenler varsa, bu etkiyi hissetmeniz büyük olasılıktır. Bu açının etkisi yukarıda belirttiğim burçların ikinci haftasında doğanların ve yükselen noktaları bu burçların 7-11 derecesinde olanların hayatında daha yoğun olarak hissedilecektir. Ani harcamalara, teknolojik kullanımlara ve genel olarak dürtüsel yaklaşımlarınıza karşı kontrollü olmanızı tavsiye etmek istiyorum.

Geniş olarak bakıldığında finansal alanda beklenmedik kırılmaların yaşanması, risklerin yönetilememesi, ekonomide dalgalanma ve finansal kurumlarla alakalı siber suçlara işaret eder. Halkların harekete geçmesi, düzeni bozan yaklaşımlar bu kavuşumun etkisi altında yoğun olarak görülebilir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar