Dün akşam saatlerinde Boğa burcunda geçen Ay bugün, yarın ve ertesi gün sabah saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek.

Boğa burcunda fonksiyonlarını çok rahat yerine getiren Ay, bütün duyularımızın aktive olmasına, haz almaya yönelik 2 günün işaretçisi. Venüs’ün sembolize ettiği, yani güzel, değerli, estetik olan her şeye daha fazla yönelmek isteyeceğimiz, maddi kaynakları ve parayı elde etmek için daha fazla istek hissedeceğimiz gümler söz konusu.

Öğleden sonra kesinleşen açılar baskı ve gerginliklerin, beklenmedik duygusal reaksiyonların habercisi olsa bile yine de, daha konformist davranacağımız, bedensel ve duyusal hazlara daha fazla istek duymamız söz konusu. Bugünün gerginlik kaynağı açılarını göz önünde bulundurarak Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının ve yükselen burçlarının mesleki yaşam, aile hayatı ve ikili ilişkilerde hissettikleri gerginlikleri kontrol altında tutmalarının yararlı olacağını söylemek isterim.

Koç, İkizler, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçlarının maddi konulara ve sağlık alanına daha yoğunlaşmaları, bu konularla ilgili aksaklıkların artık üstüne gidilmesi gereğiyle yüzleşmeleri söz konusu.

Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık burçları kendilerini daha az gergin hissedebilirler. Yine de öğleden sonra saatlerinde eğitim, kardeşler, yurt dışı bağlantılar alanında alacakları haberler ve iletiimde yaşadıkları sorunlar bir miktar sıkılmalarına neden olabilir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar