Daha önce de paylaştığım bir konu ama bir kez daha üstünde durmak istedim çünkü yeni bir yazı dizisine başlıyoruz.

YÜKSELEN BURÇLAR

Yükselen burç doğum anında kazandığımız, insanlarla karşılaştığımızda taktığımız maskemizdir. Yani çevremize verdiğimiz ilk intiba ve ilk doğal reaksiyonlarımızdır. Günlük hayatla uyum sağlamak, ilişkilerimizi yürütmek egomuzu korumak ve “bütün”ü göstermemek için kullandığımız doğal savunma mekanizmamızdır. Dolayısıyla çevremizdeki insanlar, pek çok arkadaşımız, yeni tanıdığımız kişiler, ilk defa girdiğimiz topluluklar bizi bu “maske” ile tanırlar. Lütfen unutmayın gerçek özünüz (Güneş burcunuz) her zaman yükselen burcun filtresinden geçerek dışarı yansır.

Her ne kadar doğum anında ufukta yükselen burç bizim bu karakteristiğimizi tanımlasa da bazı istisnaların olduğunu da unutmamak gerekir. Mesela yükselen burca kavuşum ya da karşıt açı ile bağlantı kuran gezegen ya da astrolojik noktalar, standart burç özelliklerinin değişmesinde, artık o gezegenin nüanslarının da kişilikte baskın şekilde hissedilmesinde etkilidir. Ayrıca yükselen burcun yönetici gezegeninin doğum anınızda bulunduğu burç da belirleyiciliğe sahiptir. Yani demek istediğim, yükselen burçları sırasıyla yayınladığım zaman sizin yükselen burcunuzun özellikleriyle uyumlu olmayabilir. O zaman büyük ihtimalle ya I.Evde bir gezegen vardır ya da yükselen burç aldığı bir açı ile değişim yaşamıştır.

Yarından itibaren fırsat buldukça tüm yükselen burçları yayınlayacağım. Okudukça yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Eğer yükselen burcunuzu bilmiyorsanız öğrenmek için “emin” olduğunuz doğum saatinizi kullanarak, güvenilir sitelerden biri olan www.astro.com da hesaplama yaparak öğrenebilirsiniz.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar