Bugün öğlen saatlerinde Oğlak burcuna geçen Ay yarın ve ertesi gün öğlen saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Yarın Oğlak burcundaki Ay'ın etkilerine birlikte bakarız.

Bu gece sabaha karşı (03:06) Ay ve Uranüs arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Etkisini bir çoğumuz uyuduğumuz için hissetmeyeceğiz ama, enteresan, sıra dışı rüyalar da görmemiz mümkün. Özellikle Ay burcu Boğa ve Oğlak olanlar için rüyalar haberci olabilir.

Yarının en önemli astrolojik olgusu bir dönemdir Balık burcunda hareketine devam eden Merkür’ün sabah 06:42’den itibaren artık Koç burcunda hareket etmeye başlaması. Bir dönemdir yaşadığımız iletişimsel ve ticari problemlerden, karmaşadan, netleşemeyen düşüncelerden artık kurtuluyoruz. Yarın Merkür’ün bu konumunun burçlar ve yükselen burçlar üzerindeki etkilerini paylaşacağım.

Yarın öğlen saatlerinde (13:04) Güneş ve Ay arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde bazı gerginlikler olabilir. Ayrıca ben merkezcil iki burç, Koç ve Oğlak karşı karşıya olduğu için biraz güç ve üstünlük mücadelesi de yaşanabilir. Enerjiyi bu tür tartışmalara harcamaktansa, hedefe kilitlenmek daha yararlı olabilir.

Bir de bunun üstüne 17:34’de yine Koç’daki Venüs ile Oğlak burcundaki Ay arasında zorlayıcı bir açı daha kesinleşecek. Bu açının etkisiyle maddi konulardaki bencil davranışlardan doğan bazı sıkıntılar ve tartışmalar gündemi alabilir.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar