Bu gece sabaha karşı (00:49) iletişim kurma şeklimizi, düşünce formasyonumuzu sembolize eden Merkür ile derinlikleri, yoğunluğu ve gücü sembolize eden Pluto arasında zorlayıcı bir açı meydana geldi. Ancak Merkür’ün çok hızlı hareket etmesi yüzünden bu açı yarına kadar etkisini hızla kaybetmiş olacak. Yine de bu açının etkilerini sizinle paylaşmak istiyorum.

Bu zorlayıcı açı derin düşünceleri, ısrarcı bir iletişim şeklini ifade eder. Bu Pazar gününde uzun uzun düşüncelere dalıyorsanız, özellikle çoktan unuttuğunuz, çok da tatlı olmayan konular ve yaşanmışlıklar bir anda zihninizi meşgul etmeye başladıysa, neden Merkür-Pluto açısı olabilir. Özellikle Koç ve Oğlak ikilisinin yanında, burcu ve yükselen burcu Yengeç ve Terazi olanların da bu açıdan biraz stres hissetmeleri mümkün.

Diğer yandan herhangi bir konu üzerinde derinleşmek, araştırma yapmak, gizli kalmış bilgilere ulaşmak için de aynı açı pozitif yönde kullanılabilir. Merak ettiğiniz konulara derinlemesine eğilmek ve bilgi toplamak için istek ve enerji hissedebilirsiniz.

Ancak iletişim kurarken, ısrarcı olmamak, karşınızdakileri ikna etmek, istediğiniz noktaya getirmek ve dediklerinizi yaptırmak yönünde fazla baskıcı olmamak için kontrollü olmalısınız. Açı etkisini edilgen olarak da gösterecektir. Yani siz de kendinizi her hangi bir manipülatif etki altında olup olmadığınız konusunda kontrol etmelisiniz.

Kısa ömürlü bu açının enerjisini hayatlarınızda pozitif yönde kullanmanız dileğiyle.

Sevgiyle


Yorumlar

Popüler Yayınlar