Yarın ve ertesi gün akşam saatlerine kadar Ay Yengeç burcundaki yolculuğuna devam edecek. Ay’ın Yengeç’teki hallerine yarın birlikte bakarız.

Bu gece yarısı 02:36’da Merkür ve Uranüs arasında altmışlık bir açı kesinleşecek. Bu açının etkilerini sadece yarın hissedeceğiz zira Merkür hızla bu noktadan uzaklaşacak. Ancak yine de bu açının etkisi altında, beklenmedik ticari anlaşmaların yapılması, genel olarak ticaretin hızlanması, borsalarda hareketlilik, teknolojik bir gelişmenin ya da bir sonraki faza geçildiğinin açıklanması, iletişimde sürat ve kolaylık yaşanacaktır.

Yine yarın sabah (05:36) saatlerinde Mars ve Satürn arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Yarın tüm gün yoğun, Salı ve Çarşamba günleri ise hafifleyerek bu açının etkisini hissedeceğiz. Bu açının etkisiyle çok zor, mücadele gerektiren konulara, zamanında, belirlenen planlar dahilinde ve belirlenen bütçeyle kalıcı çözümler üretilmesi mümkün olabilecektir. Burada bir güç sarf edilmesi muhakkaktır, ama sonuçlarının da elle tutulur gözle görülür, form kazanmış ve kalıcı bir biçimde elde edilmesi mümkündür. Diğer yandan ham, ehlileştirilmemiş gücün, sınırlarını saptayıp, enerji kaybına izin vermeden, gerekli formasyonu elde edip, planladıktan sonra hedefe odaklanmasını ifade eder. Yani kısacası çok istediğiniz bir konuda bir girişiminiz, mücadeleli durumunuz varsa, hareket planı oluşturarak, harekete geçebilirsiniz.

Yarın sabah 08:03’de ise Ay ve Uranüs arasında, hemen arkasından 08:47’de yine Ay ve Merkür arasında uyumlu açılar meydana gelecek. Günün genel hareketli teması sabah saatlerinden itibaren tetiklenmiş olacak. Bireysel düzlemde ise, duygularımızı aklımızla kontrol edebileceğimiz, iyi iletişim kurabileceğimiz zamanlar diyebilirim.

Yarınınız güzel geçsin


 

Yorumlar

Popüler Yayınlar