Gece yarısı Koç burcuna geçen Ay yarın da buradaki hareketine devam edecek. Ay Koç burcuna geçtiği zaman hepimizde biraz hızlanmak isteği, telaş hali, biraz da sabırsızlık hakim olur. Koç burcu zodyak’ın ilk adımlarını sembolize eder. Dolayısıyla bizlerde haritamıza göre, Koç hangi alanı yönetiyorsa orada ani kararlara, daha hızlı hareket etmeye eğilimli oluruz.

Koç’un yöneticisi Mars şu anda İkizler’de olduğu için bu daha ziyade iletişimin hızlanması, trafikte acelecilik, öğrenmede sabırsızlık olarak da kendini gösterebilir. Ancak Koç ve İkizler arasında uyum olduğu için bu davranışlarımızın da farkına varmamıza yardımcı olacak bazı fırsatlarla karşılaşabiliriz.

Ay’ın bu pozisyonu Öncü burç ve yükselen burçlarda yani Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’da biraz duygusal dalgalanmalar ve tepkisel reaksiyonlara neden olabilir. Özellikle dış görünüşünüz, ilişkileriniz, kariyer ve aile bağlarınızla alakalı kararlarda ve olaylarda iki kere düşünmenizde fayda olduğunu söylemek isterim.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burçları ve yükselen burçları Ay Koç burcundayken kendilerini rahat ve enerjik hissederler. Hayatlarındaki akış kesintisiz ve bekledikleri gibi olur. Boğa, Başak, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçları ise, aksaklık ya da hata gördükleri bazı şeyleri düzeltme, rayına sokmak için denemeler yapmak isteyeceklerdir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar