Dün geceden beri Ay Yay burcundaki hareketine devam ediyor ve 7 Mart günü sabah saatlerine dek burada olacak.

Ay Yay burcundayken, hepimiz biraz daha iyimser hissederiz. Sevgiyle, yaşam gücümüzün yükselmesine ve ilerlememize yardımcı olacak ilişkiler ve düşünceler bu dönemde daha fazla önem kazanır. Haritanızın hangi alanını Yay yönetiyorsa, zaten orada açılma, yayılma, sınırları aşma isteğiniz vardır. Dolayısıyla transit Ay’ın buradan geçmesiyle bu ihtiyaçlarınız aktive olur ve gündeminizde yer alır.

Koç ya da yükselen Koç burcu için öğrenme isteği çok artar. Dostlarıyla felsefik konuşmalar yapmak ya da seyahat planları yapmak için çok istekli olacaktır.

Boğa ya da yükselen Boğa için birlikte edinilen kazançlar ve mal varlıkları gündemi tutacaktır. Özellikle akşam saatlerinde partnerinizle bu konularda tartışmaya girmekten kaçınmanızı tavsiye etmek isterim.

Yükselen burcu ve burcu İkizler olanlar için ortaklıklar ve evlilikler ön plana çıkacaktır. Yine bugünkü Venüs açısını düşününce, eşinizle ya da ortağınızla bugün duygusal konuşmalara pek girmeyin.

Yengeç ve yükselen Yengeç beslenme ve sağlık konuları gündemde olur. Yaşam alanının düzenlenmesi ve temizlenmesi de bugün sizi fazlasıyla meşgul edecektir.

Aslan ve yükselen Aslan için gündemde yaratıcılık ve sanatsal faaliyetler var. Mümkün olduğunca riskli yatırımlardan kaçınmaya gayret etmelisiniz.

Burcu ve yükselen burcu Başak olanlar aileyle zaman geçirebilir. Özellikle ev değişimi gibi konular gündeme gelirken, ebeveynlere zaman ayırmak da iyi gelecektir.

Terazi ve yükselen Terazi için zamanın ruhu kardeşleri gösteriyor. Yakın çevreye yapılacak kısa yolculuklar ya da sadece yürüyüş bile çok büyük enerji sağlayacaktır.

Burcu ve yükselen burcu Akrep olanlar için para kazanma kaynakları ve bütçe gündemde. Ancak akşam saatlerinde Venüs’ün yaptığı açıyı göz önüne alarak çocuklarla ilgili harcamalardan kaynaklanan sorunlara daha ılımlı yaklaşmalısınız.

Yay ve yükselen Yay için yenilenme vakti. Duygusal dalgalanmalar biraz açık olsanız da kendinize vakit ayırmak, ruhunuzu dinlendirmek için çok elverişli bir zaman.

Burcu ve yükselen burcu Oğlak olanlar için tam da güzel bir uyku çekme, rahatlama vakti. Zaten yalnız kalma ihtiyacınız yüksek olduğu için dinlenmek size çok iyi gelecek.

Kova ve yükselen Kova’nın ise arkadaşlarıyla zaman geçirmek ve sosyal ortamlarda bulunmak ihtiyacı her zamankinden daha fazla olacak. Ayrıca yeni bir takım insanlarla dostluk da kurabilirsiniz.

Burcu ve yükselen burcu Balık olanlar için mesleki yaşam ve kariyer hedeflerini gözden geçirme zamanı. Eşinizle ya da ortağınızla bu alanda fikir paylaşımı yapmanız sizin için daha iyi olur.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar