Dün gece çok erken (00:56) saatlerde Ay Aslan burcuna geçti, yarın ve ertesi gün sabah saatlerine kadar buradaki konumunu koruyacak.

Ay’ın Aslan’daki yolculuğu sırasında dün akşam paylaştığım gibi önce Satürn ile bir karşıt bu akşam, sonra da yarın akşamüstü Jüpiter ile bir karşıt daha yaşayacağız. Bu iki açı olmasa Ay’ın Aslan’daki konumu, hepimizi neşeli, eğlenceli, sanata vakit ayırabilmemize yardımcı olacak enerjilerin etkisinde bırakabilirdi. Yine de bu gerginlikler kısa süreli olduğu için, keyifli 2 günlük bir süreç yaşayabileceğiz.

Ay-Aslan transitinden Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlık, ikili ilişkiler, kariyer, toplumsal hayat ve aile-ev yaşantısı gibi önemli hayat alanları aktive olduğu için daha yoğun etkilenmesi söz konusu. Özellikle dün akşam yaptığım ve bu akşam yapacağım paylaşımlarda yazdığım saat dilimlerinde oto kontrolü yükseltmek faydalı olacaktır.

Burcu ve yükselen burcu Koç ve Yay olanlar bu enerji akışından keyifle, eğlenceye, çocuklara, sanata, tatil planları yapmaya, bol bol enteresan konularda okumaya vakit ayırarak faydalanabilecekler. Burcu ve yükselen burcu İkizler ve Terazi olanlar için tam bir sosyalleşme zamanıdır. Arkadaşlar, kuzenler ve kardeşlerle zaman geçirmek, küçük alış-verişler iyi zaman geçirmek için faydalı olacaktır.

Burcu ve yükselen burcu Yengeç, Başak, Oğlak ve Balık olanlar için biraz sıkıcı geçecek bir zaman dilimi olabilir. Hayatlarında yanlış giden bir şeylerin düzeltilmesi, aksaklıkların giderilmesi, küçük yanlış anlaşılmaların telafi edilmesiyle uğraşabilecekleri için çok da keyifli olduğunu söylemek mümkün değil.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar