Bugün olduğu gibi yarın da Ay Akrep burcunda yoluna devam ediyor ve yarın akşam 19:10’dan gece yarısı 01:42’de Yay burcuna geçinceye kadar boşlukta.

Yarın sabahın çok erken saatlerinde (03:03) Ay ve Merkür hemen akabinde (04:23) Jüpiter ile arasında birer kare açı meydana gelecek. Bu açının etkisi iletişimde ve duyguların aktarımında zorluklar, abartmaya eğilim, duygusal beklentilerde aşırılık gibi bazı etkiler yaratabilir. Ama uyku saatlerinde olduğu için yine de atlatılması kolay olabilir. Fakat sabah uyandığınızda hafif bir gerginlik hissederseniz nedeni budur diye düşünüyorum.

Yarın 09:32 itibariyle Ay, Balık burcundaki Neptün ile çok uyumlu bir açı oluşturuyor. Bu açı sabahki gergin ruh halimizden kurtulmamıza, hatta biraz fazla gevşeyip, sorumluluklarımızdan uzaklaşmamıza da neden olabilir. Kendinizi hayal kurarken, romantik müzikler dinlerken yakalarsanız hiç şaşırmayın.

Akşam 19:10’da ise Oğlak burcundaki Pluto ile Akrep’teki Ay arasında altmışlık bir açı oluşacak. Bu açı sayesinde ruhen kendimizi yenileme, tazeleme fırsatı yakalayabiliriz. Ayrıca bu açı iş dünyasında finansal konuların da kolaylıkla çözülmesinde etkili olacaktır.

Mars yarın sabah erken saatlerde (06:31) İkizler burcuna geçecek. Yarın sabahki paylaşımda Mars’ın bu yeni konumundaki hallerine bakarız.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar