Bugün olduğu gibi yarın da gökyüzü sakin. Bugün akşamüstü boşlukta kalan Ay 06:25 itibariyle Başak burcundaki hareketine başlayacak. Daha sonraki paylaşımlarda Ay’ın bu konumuna birlikte bakarız.

Yarın sabah 09:59’da Güneş ve Venüs arasındaki kavuşum kesinleşecek. Bu açı her iki ögenin de birer derece ilerlemesiyle 3 gün devam edecek. Koç burcunun ilk on gününde doğanlar bu güzel etkileşimden çok faydalanabilecekler. Ayrıca Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının da ilk 10 gününde doğanlar için havada aşk kokusu var.

Genel olarak Güneş-Venüs kavuşumları, sosyalleşmenin artmasına, sevdiğimiz insanlarla birlikte olmanın çok keyif vermesine, uyum, konfor ve zevkli paylaşımlar yaratmak için isteğimizin artmasına işaret eder. Bu kavuşum Koç burcunda olduğu için hızlı başlayan ama aynı hızla devam edemeyen ilişkiler, ani kararlarla, dürtüsel bir şekilde alış-veriş yapmak, saç tarzını değiştirmek bu 3 günlük süreçte mümkün.

Yarın akşam saatlerinde (21:18) ise Ay ve Uranüs arasında bir üçgen açı meydana gelecek. bu açı değişik duyguların, enteresan bazı hallerin, kırmadan, dökmeden paylaşılabileceğine işaret ediyor.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar