Bu gece 23:38’de boşta kalmaya başlayan Ay 02:47’de İkizler burcuna geçecek. Yarınki paylaşımlarda Ay’ın İkizler burcundaki hallerine birlikte bakarız.

Yarın öğlen saatlerinde (11:29) Ay ve Balık burcundaki Merkür arasında bir kare açı kesinleşecek. Dolayısıyla iletişimde problemlerin yaşanması, bağlantı kopmaları, pazarlıklarda, yazışmalarda ve konuşmalarda, yanlış anlaşılmalar ve karmaşalar yaşanabilir. Kısa süreli de olsa bu sıkıntılı ve gergin durum, akşama yaşanacak olan öfke, kızgınlık ve agresyon temalı açının duygusal patlamalarla kendini göstermesine neden olabilir.

Akşam 21:26’da Ay ve Mars arasında kesinleşecek olan kavuşum, yine iletişim temalı. Ancak burada sözcüklerin duygusal yıkıma yol açacak şekilde bir silah gibi kullanılması mümkün. Hem gündüz hem ilerleyen akşam saatlerindeki bu iki açı, belki de bize “dilin kemiği var” özdeyişini hatırlatmak meydana geliyor.

Gece 23:51’de ise Ay ve Satürn arasında son derece uyumlu bir açı kesinleşecek. Böylece duygusal olarak kendimizi bir platforma çekmeye, stabilize etmeye ve belki de öz kontrol mekanizmamızı biraz daha kuvvetlendirmeye fırsat bulabileceğiz.

Yarınınız güzel geçsin

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar