Gece yarısı (02:05) Venüs ve Mars bir kare açıyla karşı karşıya geliyorlar. Astrolojide Venüs dişil, Mars ise eril prensibi sembolize eder. Haritandan haritaya başka konuları da kapsama alanlarında alabilirler, ama en yalın haliyle bu ikili özellikle aşktan ve tensel çekimlerden sorumludur. Dolayısıyla dürtüsel yaklaşımların, farklı deneyimlerin, içine teknolojiyi de alan ilişkilerin yaşanması söz konusu olabilir. Bu karşılaşmalarda tansiyon, heyecan, kimi zaman öfke, kızgınlık ve zorlamalar yaşanması da mümkündür.

İkizler burcunda yoluna devam eden Ay’a bir dahaki paylaşımda bakarız. Ay bugün diğer gezegenlerle oldukça yumuşak açılar meydana getiriyor. Sabah 10:16’da Kova’daki Satürn ile ilk üçgenini yapacak. Bu açı aile ilişkilerinde kontrollü, disiplinli ve yapıcı bağların kurulacağının işaretçisi.

İkinci açısını akşamüstü (17:21) saatlerinde yine Kova’da bulunan Merkür ile oluşturacak. Bu açı da duygusal konuşmaların, mesajlaşmaların çok olumlu olduğuna, keyif verici sohbetlerin bu saatlerde ruhumuzu besleyeceğine işaret ediyor. Özellikle İkizler, Terazi ve Kova burçları çok sevindirici haberler alabilirler.

Daha sonra gece yarısı (00:48) bir Jüpiter açısı var. Bu saatlerde kendinizi buzdolabının karşısına geçmiş bulursanız hiç şaşırmayın. Aç olmasınız bile ruhunuzu beslemek için biraz tatlı bir şeyler atıştırmak isteyebilirsiniz.  

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar