Bugün hala Merkür-Jüpiter kavuşumu devam ediyor. Yani dünden kalan güzel konuşmalar, iyicil sözcükler, hayat planları zihnimizin süzgecinden geçerek kalbimize yol buluyor. Dün akşamdan bu yana Koç burcunda bulunan Ay, yoluna devam edecek ve gün içinde oldukça uyumlu, fırsat yaratan açılar oluşturacak. Bir sonraki paylaşımda Ay’ın Koç burcundaki hallerine beraberce bir bakarız.

Ay ilk karşılaşmasını 08:24’de Satürn ile yaptı. Bu açı güne, disiplinli, kontrollü ve programlı bir şekilde başlamamıza yardımcı olacaktır. Duyguların akılcı bir şekilde ele alınması, aşırı tepkilerden korunmamıza, aileyle ve genel olarak kadınlarla ılımlı ilişkiler kurulmasına yardımcı olur.

Akşam 19:51’de Ay-Merkür, 21:23’de ise Ay-Jüpiter arasında birer altmışlık açı meydana geliyor. Zaten yukarıda Merkür’ün Jüpiter kavuşumundan bahsetmiştim. Bu saatlerde ise, süregelen iyi düşüncelerin, yapılan konuşmaların aileyle, anneyle paylaşılması mümkün. Bunun yanı sıra oluşan fikirlerin ve ilişkilerin maneviyat olarak bizleri daha da güçlendirmesi, ez cümle kendimizi iyi hissetmemiz için fırsatların doğacağı gözüküyor.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar