Bugün Ay Terazi burcunda yoluna devam ediyor. Hem güzel açılar yapıyor, hem de diğer gezegenlerin arasında zorlayıcı etkileşimler yok. Hasılı son zamanlarda yaşayacağımız sakin, huzurlu biraz daha sanat, aşka, sevgiye ve uyuma enerji ve zaman ayırabileceğimiz bir gündeyiz.

Sabah çok erken saatlerde (07:59) Ay, Kova burcundaki Jüpiter ile uyumlu bir açı yaratacak. Böylece kolay akan bir iletişim, nispeten daha kolay ulaşım gibi avantajlarının yanı sıra, duygularımızda da bir canlanma hissedeceğiz. Özellikle kadın arkadaşlarımızla sabah kahvesi içmek, kahvaltı etmek, biraz hoş vakit geçirmek için çok uygun bir zaman dilimi. Bugün gardırobunuza yenilikler ilave edebilir, bakımınıza biraz vakit ayırabilirsiniz.

Öğlen saatlerine kadar devam eden bu etkinin hemen arkasından Ay 13:51’de bir de Kova’daki Güneş ile üçgen açı yapacak. Böylece hemen herkes yaşam gücünde artış, ruh ve beden uyumunda yükselme, canlılık hissedebilecek. Kendimizi iyi hissettiğimiz gibi, kadın-erkek ilişkilerinin de çok besleyici olduğunu göreceğiz. Hem romantik hem de düşünsel paylaşımlar tadına doyulmaz bir hal alacak. Gün için baş başa kalmayı planlamanızı tavsiye ederim.

Sevgiyle, 


Yorumlar

Popüler Yayınlar