Bugün Ay Kova burcunda, yarın da Güneş ile kavuşum yapacak yani bir Yeniay yaşayacağız. Bir sonraki paylaşımda Ay’ın Kova’daki hallerine, yarın ise Yeniay’ın hayatımızdaki etkilerine birlikte bakarız.

Bugün akşamüstüne doğru (15:17) Kova’daki Merkür ile Boğa’daki Mars arasında bir kare meydana gelecek. Bireysel düzlemde para, maddiyat, varlıklar gibi alanlardaki iletişimin zora girmesi olası. Özellikle bu tür konuşmalar yapmaya ihtiyaç varsa, yüz yüze olmayı tercih etmek, telefondan ya da yazışmaktan uzak kalmak faydalı olacaktır. Diğer yandan genel olarak finans, borsa ve diğer mali alanlarda teknolojik boyutta, haberleşmeyi de içeren çatışmaların yaşanması, hacklemeler, siber saldırılar olasılığı yüksek.

Arkasından Ay’ın önce Satürn ile yaptığı kavuşum (15:43) ve Uranüs ile kare (16:52) önce bir takım yaptırımların, kontrollerin gelebileceğini, akabinde bunları yıkmak, kırmak, kaos yaratmak için tekrarlayan girişimler olacağını ifade ediyor. Bireysel düzlemde de anlaşmazlıklar, önce bir serinlemeye bırakılabilir, ama hemen sonra duygular yeniden alevlenebilir. Kısacası kontrolü, itidali korumak gereken bir gün olduğunu hepimiz hatırlamalıyız diyorum.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar