Bugün Ay Akrep’teki yolculuğunun sonuna geliyor. Öğlen 12:21 itibariyle boşlukta olacak ve akşam 20:16’da Yay burcuna geçinceye kadar hiçbir açı yapmayacak. Ay’ın Yay burcundaki hallerini yarın birlikte inceleriz.

Sabah saatlerinde ise Akrep’teki Ay, Kova’daki Merkür ile bir kare açı meydana getirecek. Artık Merkür’ün temel olarak eğitim, iletişim ve ticaretten sorumlu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ay ise duygularımız ve içgüdülerimiz. Kare açı ise çatışmalar, zorlayıcı karşılaşmalar. Biraz ders gibi oldu ama… Ez cümle Merkür’ün sembolize ettiği konularda rasyonelliği geri planda bırakan içgüdüsel, öznel yaklaşımların neticesinde, alınganlıklar, duygusal çatışmalar, kırgınlıklar yaşamamız olasıdır. Ayrıca genel olarak kadınlarla iletişimde de daha dikkatli olmak fayda sağlayabilir. Bu açıdan en fazla Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının son haftasında doğanlar ve yükseleni bu burçlar olanlar etkilenecektir.

Daha sonra öğlen 12:21’de Ay, Pluto ile bir altmışlık açı oluşturacak. Sabahki sıkıntılı durumları analiz etmek, iletişimin geri planında kalmış niyetleri daha iyi anlamak, içselleştirmek ve muhasebe yapmak için de bir fırsatımız olabilecek. 

Özellikle bugün doğan Kova burçları için hayata geliş nedenlerini temel yaşam amaçlarını anlamak için özel fırsatlarla karşılaşabilecekleri bir gün olduğunu da söylemek gerekir.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar