Ay dünden bu yana Oğlak burcundaki hareketine devam ediyor. Bir sonraki gönderide Ay’ın Oğlak burcundayken nasıl olduğuna birlikte bakarız.

Öğlen 12:01 olduğunda Boğa burcundaki Uranüs ile bir üçgen açı oluşturacak. Boğa ve Oğlak burçları Toprak elementinde olduğu için bu açı birkaç gündür devam eden finansal gerginliklerin, borsa, iş ve teknoloji dünyasındaki dalgalanmaların bir miktar stabilize olmasına yardımcı olacaktır. Ama yine de kalıcı, köklü çözümler beklemek çok doğru olmaz. Bireysel düzlemde ise günlük bütçedeki deliklerin beklenmedik bir şekilde gelen paralarla yamalanmasına fırsat tanıyabilir.

Akşamüstü 16:49’da Kova burcunda bulunan geri hareket halindeki Merkür ile Güneş arasında bir kavuşum yaşanacak. Aslında bu kavuşumun etkilerini yarın da hissedeceğiz. Özellikle bugün ve yarın doğan Kovalar için önemli bir astrolojik olgu olarak kabul edilebilir. Aynı zamanda Boğa, Aslan ve Kova’nın da ikinci yarısında doğanlar için oldukça özel.

Hemen herkesin çenesinin düşeceği bu iki günde, zihinlerin de susması pek mümkün değil. Bireysel seviyede haberleşme, (kimse duymasın ama dedikodu) artarken, yeni parlak fikirlerin ortaya çıkması da muhtemel. Geniş ölçekli bakıldığında medya, teknoloji, temel eğitim gibi alanlarda yeni kararlar alınabilir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar