Ay dün akşam saatlerinden beri Akrep burcunda. Bugün Dünya Kanser Günü ve astrolojide kanserle alakalı Pluto gezegeninin Akrep burcunun yöneticisi olması da enteresan. Ay’ın Akrep’teki hallerine bir sonraki paylaşımda bakarız, çünkü bugün Ay yine oldukça hareketli.

Öğlen 11:41’de Kova burcundaki Jüpiter ile bir kare açı meydana getiriyor. Bu standart olarak duygularda aşırı uçlarda dolaşmak anlamına gelir. Ama Akrep burcu da işin içinde olunca ve ilerleyen zamanlarda Boğa da dahil olacağı için daha fazla finansal konular gündemimizi alabilir. Özellikle teknoloji bağlantılı finansal krizler, borsada aşırı alım-satımlar, dalgalanmalar, para kayıplarına neden olabilecek spekülasyonlar görülebilir. Zira saat 17:52’de bir de Mars karesi ve hemen arkasından (20:58) Güneş karesi geliyor. Dolayısıyla finans, bankacılık, yatırım ve teknoloji alanında dikkat. Ayrıca toprak ve su hareketlerinin de ihtimali kuvvetli.

Bireysel düzlemde bakıldığında ise, derinleşen, içe atılan duyguların abartılması, sonra öfke patlamalarıyla dışa vurulması söz konusu. En sonunda Güneş-Ay karesi ise bu çatışmaların kişilik savaşına dönebileceğine işaret ediyor. Önce Akrep olmak üzere, Sabit burçlar Boğa, Aslan, Kova haritanızda hangi alanlara geliyorsa bu krizlerin o hayat alanında yaşanması kuvvetli olasılık. Bir dahaki paylaşımda Akrep haritanızın neresini etkiliyor bulabilirsiniz.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar