Ay bugün sabah (06:52) saatleriyle birlikte Yengeç burcuna geçti ve Çarşamba akşamüstü saatlerine kadar burada yoluna devam edecek. Gün Ay açısından çok da hareketli değil. Ama halen Satürn-Uranüs karesinin etkisi altındayız. Yumuşak, şefkatli, ana kucağı gibi olan Yengeç karakteristiği hakim olsa bile yine de üzerimizde baskı, endişe, kısıtlanmışlık hissediyorsak normal saymalıyız.

Öğleden sonra 14:48’de Balık’daki Güneş ile Ay arasındada bir üçgen açı meydana gelecek. Bu duyguların ifade edilmesi için rahat çıkışlar bulacağımızın, kendimizi duygusal ve kişisel paltformda biraz daha bütünlenmiş hissedeceğimizin ifadesidir. Bu açının keyfini en fazla burcu ve yükselen burcu Yengeç, Akrep ve Balık olanlar hissedecekler. Boğa, Başak ve Oğlak burcu olanlar ise, sosyalleşmek için güzel fırsatlar yakalayabilecekler.

Akşam 21:10 itibariyle Ay ve Uranüs arasında altmışlık bir açı meydana gelecek. Boğa burcundaki Uranüs, beklenmedik sürprizlerin bizi duygulandırabileceğini, ufak da olsa maddi kazançlar elde edebileceğimiz fırsatların önümüze çıkabileceğini müjdeliyor.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar