Aşkın, sevginin, güzelliklerin gezegeni Venüs dün 16:43 itibariyle yücelim halinde olduğu Balık burcuna geçti ve 15 Mart gecesine kadar burada kalacak. Venüs’ün Balık’daki konumuyla birlikte, dünya üzerinde aşkın, sanatın, modanın ve derin duygusal paylaşımların hayatımızda öncelik kazandığını, nihayet biraz nefes alabildiğimizi göreceğiz.

Uzun süren sert transit etkilerden sonra bu yumuşaklık hepimizin ihtiyacı olan bir şey. Balık burcu sınır tanımayan yapısıyla Venüs’ün romantizmini alabildiğine yaşamasına, şefkat ve merhamet ile birleşen sevginin dalga dalga yayılmasına izin verecektir. İlişkisi olmayanlar aşık olmak, aşık olanlar da daha çok sevmek isteyecekler. Tabii bu şartlar altında kendi yarattığımız bazı “ideal resim”lerin içine hiç de uygun olmayan adayları yerleştirmeye eğilim, fantezilere fazlaca dalmak, ayakların yerden kesilmesi, hayal kırıklıkları potansiyelini de beraberinde getirebilir. Sevgi gezegeninin bu konumu, her türlü ilişkide barışma fırsatları yaratmak, özür dilemek için de çok kıymetlidir. Kova’daki Venüs ne kadar eşitlikçi, demokrat ilişkiler peşindeyse Balık’daki Venüs de o kadar kendini feda etmeye eğilimli, az da olsa arabesk bir Venüs’tür.

Her ne kadar Venüs finans, para ve menkul değerlerle bağlantılı olsa da Balık burcundayken bu kavramlarla pek de alakadar olmaz. Tam tersine bu değerlerin, aşk, sevgi, sanat, güzellik, giyim-kuşam için daha çok harcanması olasılığını da yaratır.

Venüs’ün Balık’da bulunduğu sürece sert gezegenlerle her hangi bir açısı olmadığı için bu dönem estetik operasyonlar, girişimler için çok uygundur. Hele kendinize bir Balık estetik cerrah bulursanız, muhteşem sonuçlar elde edebilir, hayalinizdeki görüntüye kavuşabilirsiniz.

Venüs’ün Balık’daki konumundan şüphesiz ki en fazla burcu ve yükselen burcu Balık sonra da Yengeç ve Akrep olumlu etkilenecektir. Burcu ve yükselen Boğa ve Oğlak olanlar yeni sosyal bağlantılar geliştirip, verimli olacak ilişkiler oluşturabilirler. Burcu ve yükselen burcu Başak olanlar için yeni ilişki başlangıçları, aniden kendini bir ilişkinin içinde bulmak hiç şaşırtıcı olmaz. Yükselen burcu ve burcu İkizler ve Yay olanlar evlerinde ve işyerlerinde konfor yaratacak değişiklikler, mesleki yaşamda küçük ilerlemeler yapabiliriler. Koç, Aslan, Terazi ve Kova için ilişkilerinde, dış görünüşlerinde, gardroplarında bazı düzeltmeler yapma, gözden geçirme zamanı. 

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar