Bugün erken saatlerde (06:18) Ay-Pluto arasında meydana gelen olumlu açı, sabaha karşı görülen rüyaların ya da yapılacak meditasyon ve duanın çok anlamlı ve etkili olabileceğine işaret ediyor. Bizim de bilmediğimiz derinlerimizi işaret eden Pluto ile maneviyatın ve ruhun sembolü arasındaki bağlantıyı umarım değerlendirebilmişsinizdir.

Sonra saat 13:35’de Güneş ve Mars arasında meydana gelen kare kesinleşiyor. Anın haritasında ufukta İkizler burcu yükseliyor ve 9.Evde bir yoğunlaşma söz konusu. Bağlantılı temalar doğrultusunda, medya ve sosyal medya, üniversiteler ve eğitim, hukuk ve yayıncılık alanlarında, öfke, kızgınlık yaşanması, ağır söylemlere, kavgalara karışmak ya da tanıklık etmek, ayrıca kolluk kuvvetleri ile karşı karşıya gelmek mümkün olabilir. Özellikle finansal ve teknolojik konularla alakalı toplumsal eylemler de yaşanabilir.

Akşamüstü 17:07’de aşk gezegeni Venüs özgürlükler burcu Kova’ya geçiyor. 25 Şubat’a kadar burada kalacak bir sonraki paylaşımda buna daha yakından bakarız.

Gece 23:34’de duyguları da sembolize eden Ay ile stabilizasyonu, dengeyi ve disiplini anlatan Satürn arasında çok uyumlu bir açı meydana gelecek. Eğer duygusal bir konuşma ya da yazışma yapmaya ihtiyacınız varsa, en azından bu Merkür retrosunda bu saatleri değerlendirin derim.

Sevgiyle, 


 

Yorumlar

Popüler Yayınlar