Ay bugün de Yengeç burcunda. Akşam 20:56’dan sonra yarın sabah Aslan burcuna geçinceye kadar “Boşluk”ta.

Sabah 09:59’da Ay-Neptün arasında uyumlu bir açı meydana geliyor. Hayaller, romantik karşılaşmalar, konuşmalar, mesajlar için ideal bir zaman. Bu güzel zamanı fırsat bilip, annenize sizin için ne kadar kıymetli olduğunu bir kere daha söyleyebilirsiniz.

Gün böyle güzel başlıyor ama maalesef ilerleyen saatlerde biraz sıkıntılı karşılaşımlar var. 18:38 itibariyle Astroloji’de kadınları sembolize eden iki temel öge, Ay ve Venüs karşı karşıya geliyorlar. Hayatınızdaki kadınlarla ilişkilerinizde gerginlikler oluşması, ev ve aile yaşantısıyla alakalı estetik, uyum temalı kaygılar yaşamanız bu saatlerde mümkün. En azından içsel olarak kendi dişil rollerinizi anne, evlat, eş, partner, çalışan ve yalın kat “kadın” olarak gözden geçirmek, içsel çatışmalarınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Bakın bakalım hangi roller birbiriyle en uyumlu.

Ya da beyler için hayatlarındaki kadınlara atfettikleri “başrol”leri gözden geçirmek söz konusu olabilir. Belki de beyler hayatlarındaki kadını farklı farklı rollerde algılamaktansa, her şeye yeten “tek kadın” olarak görmeyi deneyebilirler.

Akşam 20:56’de ise Yengeç burcundaki Ay, Oğlak burcundaki Pluto ile bir karşıt açı yapacak. Bu durum akşamın ilerleyen saati olmasına rağmen, özellikle aileyle, annenizle alakalı streslere kaynak teşkil edebilir. Ilımlı olmaya çalışmak, güç mücadelelerine girmemek, çekişmelerden uzak durmak faydalı olacaktır. Bu konum özellikle Yükseleni Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları ve aynı burçların son 10 gününde doğanlarda daha yoğun hissedilecektir.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar